Blog

Ať už jste začátečnice, nebo se už v oboru pohybujete a chcete svou práci zdokonalit, tento kurz na prodloužení řas je pro vás vhodný. V našem salonu si zakládáme na preciznosti, bezpečnosti práce a především na přirozenosti. Na kurzu vám představíme rozsáhlou teorii, správné zvolení natočení, délky i stylingu umělých řas tak, aby klientky...

Permanentní make-up. Ať už se jedná o rty, linky či obočí, je to vhodná metoda pro jemné a zároveň přirozené zvýraznění Vašeho obličeje. Veškeré pigmenty volíme dle pleti a přání klientky. I u permanentního make-upu existuje mnoho metod, ze kterých si můžete vybrat.

Nově se u nás můžete objednat na plazmovou terapii. Jedná se o metodu, která naruší vrchní vrstvu kůže v problémové oblasti. Pomocí plazmových výbojů tak lze docílit k redukci vrásek, liftingu víček, ošetření jizev a strií a také ke zesvětlení pigmentových skvrn.

Prodloužením řas můžete dosáhnout přirozeného zvýraznění obličeje. Existuje zde více metod i délek, dle Vašeho přání. K nejpřirozenějšímu prodloužení je nejvhodnější metoda řasa na řasu. Pokud byste chtěly i přidat na objemu, existují objemové metody od 2D - 6D volume. Další výhodou je samozřejmě ráno bez potřebného líčení.